Välj en sida

BB Glow Helsingborg

Beauty By Bellus – BB Glow och andra skönhetsbehandlingar för dig i Helsingborg

Beauty By Bellus

Varmt välkommen till Beauty By Bellus, en salong i närheten av Helsingborg. Här är det skönhet som står i centrum och hos mig kan du ta del av populära behandlingar som Microneedling och BB Glow. Jag som drivet Beauty By Bellus heter Isabella Stansert och jag har utbildnings certifikat inom de behandlingarna jag utför, här kan du med andra ord alltid känna dig trygg.

Här välkomnas du alltid av ett personligt och professionellt bemötande i en hygienisk och fräsch miljö, så att du ska kunna få en bekväm och trevlig stund. Min ambition är att du ska gå härifrån med ett leende på läpparna och känna dig nöjd, varje gång. Har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta mig.

BB Glow

Hos min salong i närheten av Helsingborg erbjuder jag ett utbud av moderna och framgångsrika behandlingar inom skönhetsbranschen, varav BB Glow är en av dem. BB Glow är en innovativ behandlingsmetod inom Micorneedling som ger ett strålande och hälsosamt utseende, perfekt vid en rad olika hudbesvär.

Kvalitet

På min salong används endast produkter av högsta kvalitet, ett urval av dessa produkter finns även till försäljning. Jag arbetar med stor noggrannhet och utefter säkra metoder som ger synliga resultat, här prioriteras din skönhet och hälsa! Välkommen till Beauty of Bellus, skönhetssalongen för dig i Helsingborg.

Salongen

Min salong hittar du en liten bit ifrån Helsingborg och hit är du varmt välkommen för BB Glow eller någon annan behandling. På Facebook och Instagram hittar du nyheter och erbjudanden. Behandling bokas genom bokadirekt och kontakta gärna mig om du inte hittar någon tid som passar, så hittar vi en lösning!

Vill ni veta mer?

Läs mer om mina behandlingar här